Tennarikausi starttaa -ole valmis!

Sneaker Cleaner auttaa pitämään tennarit puhtaina.
Jos tennarit eivät ole olleet ympärivuotisessa käytössä, niin nyt on viimeistään aika kaivaa ne kaapista ja tarkistaa kenkien kunto ja ulkoasu.
Tennarit ja tossut ovat edelleen in ja monissa niissä on paljon valkoista. Joka taas tuppaa kevään ja kesän riennoissa muuttumaan harmaaksi tai jopa mustaksi. Netti on pullollaan mitä erikoisempia keinoja tennareiden puhdistamiseen, mutta siihen on olemassa myös hoitoaineita, jotka on suunniteltu nimenomaan tennareiden puhdistamiseen. Unohda siis kloriitit ja kikkakuutoset, ja anna asiantuntijoiden kehittämien aineiden pelastaa kesälookkisi helposti.

Tennareiden oikea hoito on yhtä tärkeää, kuin muidenkin kenkien. Puhdistaminen ja huolto vaikuttavat ratkaisevasti myös niiden käyttöikään. Ennen tennareiden käyttöönottoa ne kannattaa käsitellä materiaalille sopivalla suojasuihkeella, jolloin puhtaana pitäminenkin on helpompaa. Suojakäsittely on syytä uusia säännöllisesti -aina puhtaaseen kenkään.

Sneaker Cleaner puhdistaa, Magic White uudistaa värin

Valkoisena hohtavat tennarinpohjat ovat todella näyttävät – sen hetken, kun ne pysyvät puhtaina. Puhdistus on helppoa juuri näille pohjille tehdyllä Sneaker Cleaner -puhdistusaineella. Sneaker Cleaner sopii myös sandaalien, pistokkaiden ja puukenkien sisäpohjien puhdistukseen. Herkille pinnoille sitä ei kannata käyttää. Nahan hoitoon, puhdistukseen ja uudistamiseen on omat tuotteensa.

Jos tennareihin pääsee huollosta ja hoidosta huolimatta pinttymään likaa, tulee Magic White -värinuudistaja apuun. Magic White uudistaa väriä, antaa kiiltoa ja hoitaa sisältämiensä luonnollisten vahojen avulla. Magic White sopii tennareiden lisäksi myös valkoisille nahka- ja keinoainekengille.

Näin puhdistat tennarisi Sneaker Cleanerilla:

 

Tuunaa nauhoilla

Tennarinnauha 130 cm pinkki maastokuosi litteä polyesteri

Eriväriset, -pituiset, ja -paksuiset kengännauhat antavat helposti uuden ilmeen kenkiisi. Yksivärisen tossun ulkoasua on mukava piristää ja muuttaa myös nauhojen avulla, värikkäisiin tossuihin sopii varmasti useampikin väri -kuviolla tai ilman.
Tennarinnauhoja on saatavilla kaikissa mahdollisissa väreissä, yksivärisinä sekä kuviollisina. Vaihda perinteiset valkoiset nauhat vaikkapa piraattilippuihin tai punaiseen -tai valitse molempiin tossuihin erilainen nauha!

Nauhoja valitessa kannattaa muistaa valita oikea pituus. Sen valitsemisessa auttaa Feetletin pituusohjetaulukko.

 

VIVA® SNEAKER muotopohjallisella lisää mukavuutta

VIVA® SNEAKER tukipohjallinen

Kun ulkoasu on kunnossa, kannattaa panostaa myös tennarin mukavuuteen. Vaikka tennarit ovatkin miellyttävät jalassa, voidaan hyvää fiilistä nostaa vielä seuraavalle tasolle hyvän muotopohjallisen avulla
VIVA® SNEAKER on kesään ja paljaille jaloille suunniteltu froteepintainen tukipohjallinen. Jalkapohjalle miellyttävä froteepinta imee hyvin kosteutta ja luonnonkuidut pitävät jalat raikkaina ja kuivina. Pohjallisen kantapehmuste vaimentaa kantapäähän kohdistuvia iskuja ja pehmentää askelia. Holvikaaren tuki rentouttaa jalkaa ja ehkäisee holvikaaren laskeumaa.
VIVA® SNEAKER -pohjallisen voit pestä pesukoneessa, muista käyttää pesupussia. Käytön jälkeen pohjallinen kannattaa ottaa pois kengästä ja antaa sen tuulettua. Kengän alkuperäinen pohjallinen kannattaa poistaa VIVA® SNEAKER -pohjallisen alta.