Maksu- ja toimitustavat

Maksutavat

Kuluttajille

Voit maksaa tilauksesi kätevästi oman verkkopankkisi tunnuksilla. Verkkokaupassamme on käytettävissä seuraavat verkkomaksut: Nordea, Osuuspankki, S-Pankki, Säästöpankit, Danske Bank, Ålandsbanken, Handelsbanken, Aktia, ja POP pankit. Verkkomaksu suoritetaan tilauksen vahvistuksen yhteydessä. Tilaus lähetetään asiakkaalle, kun maksu on suoritettu.

Maksaa voit myös: Visa (Nets), Visa Electron (Nets) tai MasterCard (Nets) -korteilla sekä Paytrail tilillä.

Mikäli haluat maksaa Visa (Nets), Visa Electron (Nets) tai MasterCard (Nets) -korteilla, J.A. Tenhunen Oy (Feetlet.fi) toimii ainoastaan tuotteiden ja palveluiden markkinoijana ja lisäksi toimittaa tuotteet ostajalle. Maksutapahtumaan liittyvistä reklamaatioista vastaa Paytrail Oyj.

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan.

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä
Puhelin: 0207 181830

www.paytrail.com

Verkkopankit

Verkkopankkimaksamiseen liittyvän maksunvälityspalvelun toteuttaa Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Käyttäjän kannalta palvelu toimii aivan kuten verkkomaksaminenkin.

Toimitustavat

SmartPost:  Tilaus toimitetaan valitsemaasi pakettiautomaattiin. Kun paketti on noudettavissa automaatista, saat tekstiviestillä koodin luukun avaamiseen.
Nouto postista: Tilaus toimitetaan antamasi osoitteen mukaiseen Postin toimipisteeseen. Saat Postilta tiedon, kun paketti on noudettavissa.

Huom. Toimitamme pienet tuotteet Postin pikkupakettina valitusta toimitustavasta huolimatta. Jos kuitenkin haluat pienet tuotteet automaattiin, ilmoitathan siitä tilauksen yhteydessä.