Maksu- ja toimitustavat

Maksutavat

Kuluttajille

Voit maksaa tilauksesi kätevästi oman verkkopankkisi tunnuksilla. Verkkokaupassamme on käytettävissä seuraavat verkkomaksut: Nordea, Osuuspankki, S-Pankki, Säästöpankit, Danske Bank, Ålandsbanken, Handelsbanken, Aktia, ja POP pankit. Verkkomaksu suoritetaan tilauksen vahvistuksen yhteydessä. Tilaus lähetetään asiakkaalle, kun maksu on suoritettu.

Maksaa voit myös: Visa (Nets), Visa Electron (Nets) tai MasterCard (Nets) -korteilla sekä Paytrail tilillä.

Mikäli haluat maksaa Visa (Nets), Visa Electron (Nets) tai MasterCard (Nets) -korteilla, J.A. Tenhunen Oy (Feetlet.fi) toimii ainoastaan tuotteiden ja palveluiden markkinoijana ja lisäksi toimittaa tuotteet ostajalle. Maksutapahtumaan liittyvistä reklamaatioista vastaa Paytrail Oyj.

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan.

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä
Puhelin: 0207 181830

www.paytrail.com

Verkkopankit

Verkkopankkimaksamiseen liittyvän maksunvälityspalvelun toteuttaa Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Käyttäjän kannalta palvelu toimii aivan kuten verkkomaksaminenkin.

Toimitustavat

SmartPost:  Tilaus toimitetaan valitsemaasi pakettiautomaattiin. Kun paketti on noudettavissa automaatista, saat tekstiviestillä koodin luukun avaamiseen.
Nouto postista: Tilaus toimitetaan antamasi osoitteen mukaiseen Postin toimipisteeseen. Saat Postilta tiedon, kun paketti on noudettavissa.