Black is the new green

Hoida kenkäsi kuntoon ympäristöystävällisesti 2GOn uudella tuotesarjalla.

Kuluttajina teemme yhä enemmän vastuullisempia valintoja ottaen huomioon ympäristön ja tuotteiden valmistusmateriaalit. Ympäristöystävällisten tuotteiden kehitystyöhön panostetaan kysynnän huiman kasvun myötä, joten vanha ajattelumalli ”mitä voimakkaampi myrkky -sitä tehokkaampi suoja” on syytä heittää romukoppaan.

2GO on kehittänyt kokonaan uuden, ympäristöystävällisen kenkienhoitosarjan pohjoisen ankaraan ilmastoon. Sarjan tuotteet hajoavat käytön jälkeen täysin kuukauden kuluessa, eivätkä näin jää kuormittamaan ympäristöä. Biohajoavat tuotteet ovat vesipohjaisia, eivätkä sisällä liuottimia tai PFC-yhdisteitä.

Tuotesarja tyylikkäät mustat pakkaukset ovat kokonaan kierrätysmuovista valmistettuja. Lisäksi kaikki ylimäärinen pakkausmateriaali on karsittu pois.

 

 

2GO Waterbased protector 

2GO vesipohjainen suojasuihke antaa kaikille materiaaleille hyvän suojan kosteutta ja likaa vastaan. Suihke säilyttää käsitellyt materiaalit joustavina ja hengittävinä.

Biohajoava koostumus ei sisällä PFC-yhdisteitä.

250 ml suihkepullo.

2GO tehopuhdistaja

2GO biohajoava puhdistusaine

2GO shoe cleaner on tehopuhdistaja kaikille materiaaleille. Vesipohjainen ja biohajoava tehopuhdistusaine puhdistaa ja poistaa tahroja kaikista kenkämateriaaleista. Sopii erityisesti valkoisten tennareiden pohjiin. Puhdistusaine syväpuhdistaa kengät nopeasti ja tehokkaasti. Hellävarainen kenkien päällysosille, kuitenkin samaan aikaan erittäin tehokas puhdistaja kenkien pohjaosille.

150 ml pumppupullo.

 

 

2GO biohajoava kenkädeo

Biohajoavalla kenkädeolla tuot ympäristöystävällistä raikkautta kengillesi. 2GO kenkädeo toimii välittömästi tarjoten raikkautta ja mukavuutta jaloillesi. Se ei vain peitä hajua omalla tuoksullaan, vaan neutralisoi hajuja ja bakteereja. Suihkepullossa oleva kenkädeo sopii kaikille materiaaleille. Tuote on myrkytön, ei sisällä liuottimia eikä PFC-yhdisteitä.

150 ml suihkepullo.