Kenkienhoitosetti pukinkonttiin

Suositut kenkienhoitosettimme ovat taas valmiina pukinkonttiin. Valmiit tuotesetit on tällä kertaa koottu tennarikansan jalkineiden huoltoon sekä nahkakenkien huippuluokan viimeistelyyn. Pidä kiirettä, jouluksi ehtii viimeistään 16.12.2020 tehty tilaus!

Tennareissa ympäri vuoden kulkevalle paketistamme löytyy puhdistusaine ja -liinoja, suojasuihke pitämään lika ja kosteus pois puhtaista kengistä, hajunpoistopussi raikastamaan sekä kruununa uudet hohtavanvalkoiset tennarinauhat.

Lisävinkkinä tennareiden käyttäjän talveen ovat lämpimät talvipohjalliset. Tennareiden oman pohjallisen voi ottaa pois ja sujauttaa tilalle pedag Viva Winter -tukipohjalliset. Niiden villa tuo pehmeyttä ja lämpöä, muotoilu tukee jalkaa ja pohjan alumiinikerros pitää kylmän pois kengistä.

Nahkakenkien ulkoasun viimeistelyyn on paketissamme hevosenjouhiharja ja lampaankarvainen kiillotuskinnas. Väriä uudistava lankki (6 eri värivaihtoehtoa) sisältää luontaista karnaubavahaa ja suojasuihkeena on ekologinen, biohajoava suoja.

 

Paketit ovat myynnissä tarjoushintaan Feetletissä keskiviikkoon 16.12.2020 asti.