Ostoavustaja auttaa nauhaviidakossa

Oikean mittaisten ja laatuisten kengännauhojen löytäminen voi joskus tuntua mahdottomalta urakalta. Feetletinkin valikoimissa on satoja erilaisia kengännauhoja, joista oikean parin löytämiseen ostoavustajamme on oiva apu.

Ostoavustajan kanssa nauhojen valinta on helppoa -alkuperäisten nauhojen pituutta tai muita ominaisuuksia ei tarvitse miettiä kaupassa hyllyn äärellä, vaan ostoavustajan kanssa valinnan voi tehdä helposti kotona vanhojen nauhojen tai nauhoja tarvitsevien kenkien kanssa.

Nauhojen ominaisuudet vaihtelevat hyvin paljon käyttötarkoituksen mukaan. Tämän vuoksi ostoavustajakin aloittaa pyytämällä ensin käyttäjää valitsemaan sen kenkätyypin, johon nauhoja tarvitaan. Pukukenkien nauhat ovat ohuet ja lyhyet, juoksukengissä taas on tärkeää, että matka ei katkea avautuviin kengännauhoihin ja hokkareiden pitkien nauhojen tulee kestää kunnolla vetoa ja kulutusta.

Kun oikea kenkätyyppi on valittu, johdattaa ostoavustaja seuraavan tärkeän valintakriteerin äärelle, joka on nauhan pituus. Sopivan nauhan pituuteen vaikuttaa kengän reikäparien määrä, niiden etäisyys toisistaan pituus- ja leveyssuunnassa sekä nauhan muoto ja paksuus. Varmin tapa saada sopivan pituiset nauhat on mitata kengässä jo ollut, oikean pituinen nauha.

Pituusvalinnan jälkeen ostoavustaja esittelee valikoimistamme valintakriteereihin sopivat nauhat. Jäljellä on enää osuus, jossa ostoavustajamme ei vielä osaa auttaa: oman lempivärin löytäminen.
Kokeile ostoavustajaa nyt.