Pedag eco-friendly -ympäristöystävällistä kenkienhoitoa

Ympäristöystävällinen tuote on luonnollinen valinta aina, kun siihen on mahdollisuus. Luonnolliset, ympäristöystävälliset ainesosat ja tehokkuus yhdistyvät pedag Eco-friendly -tuoteperheessä, joka vastaa kasvavaan ympäristöystävällisten ja kestävää kehitystä tukevien tuotteiden kysyntään.

Pedag Eco-friendly on kattava kenkien- ja nahanhoitosarja tämän päivän ympäristöstään välittävälle kuluttajalle, joka etsii tehokkaita hoitoaineita monenlaisille materiaaleille.

Eco-tuoteperhe uudistuu syksyn 2023 aikana, kun tuotteiden nimet ja pakkaukset saavat vähitellen uuden ilmeen!

Eco-tuoteperhe

 

Deep Conditioner hoitovoide

Tehokas hoitovoide ravitsee ja suojaa nahkatuotteet. Ympäristöystävällinen, 98 % biohajoava pedag Eco Deep Conditioner hoitovoide hoitaa ilman liuottimia ja PFC-yhdisteitä.  Väritön hoitovoide sopii kaikille tuotteille tekstiilejä lukuun ottamatta. Sisältää lanoliinia ja aloe veraa.

220 ml pumppupullo

Käyttö: Poista irtolika. Ravista pulloa ja lisää tuotetta pari painallusta puhtaalle liinalle ja hankaa hoitovoide hoidettavaan tuotteeseen.  Muista hoitaa aina molemmat kengät kokonaan samaan aikaan, jotta vältyt sävyeroilta kenkien kuivuttua. Anna kuivua huoneenlämmössä kymmenen minuuttia ja viimeistele pinta liinalla tai harjalla.

Osta Deep Conditioner hoitovoide

Natural Protector suojasuihke

Kaikille materiaaleille sopiva tehokas suojasuihke likaa ja kosteutta vastaan. Väritön ja 98 % biohajoava suihke säilyttää käsitellyt materiaalit joustavina ja hengittävinä.  Vesipohjaista pedag Eco Natural Protector suojasuihketta voi käyttää sisätiloissa, sillä se on hajuton eikä sisällä PFC-yhdisteitä.

220 ml suihkepullo

Käyttö: Varmista, että käsiteltävä pinta on puhdas ja kuiva. Ravista pulloa ja suihkuta tasainen kerros kunnes käsiteltävä pinta on kostea. Tehostaaksesi vaikutusta pintaa voi hieroa kevyesti pehmeällä harjalla  (mokkanahka) tai liinalla (nahka). Anna kuivua kymmenen minuuttia ja poista imeytymätön aine liinalla, jotta lopputulos on tasainen. Anna kuivua huoneenlämmössä vuorokausi ja harjaa tai kiillota liinalla.

Osta Natural Protector suojasuihke

 

puhdistussetti

Cleansing Kit hoitosetti

Pedag Eco Cleansing-kitin harja ja mikrokuituliina ovat hyvä apu kenkien monipuoliseen hoitoon ja huoltoon.

Laadukas ja pehmeä mikrokuituliina ei nukkaa ja on erittäin imukykyinen. Liina kuivuu nopeasti ja sen voi tarvittaessa pestä. Liina on helppo apuväline puhdistukseen tai vimeistelyyn. Mikrokuituliinan koko on 30 cm x 30 cm.

Karkeahko puinen harja sopii hyvin esimerkiksi puhdistus- ja hoitoaineiden levittämiseen. Huomioithan, että herkät materiaalit tarvitsevat tätä harjaa hellävaraisemmat hoitovälineet. Mokalle on oma harjansa, nupukille löytyy myös esimerkiksi oma puhdistuskumi.

Osta Cleansing Kit hoitosetti