Pedag Eco Natural Protector suojasuihke

11,90

Biohajoava kylläste on tehokas suoja likaa ja kosteutta vastaan. 220 ml suihkepullo.

Lisätiedot

Paino 0,250 kg
Tuotemerkki

Väri

Materiaali

, ,

Käyttötarkoitus

Tuotetunnus (SKU): 183305

Osastot: , , ,

Avainsanat tuotteelle , , ,

Kuvaus

Pedag Eco Natural Protector on kaikille materiaaleille sopiva tehokas suojasuihke likaa ja kosteutta vastaan. Suihke säilyttää käsitellyt materiaalit joustavina ja hengittävinä.

Vesipohjaista Pedag Eco Natural Protector suojasuihketta voi käyttää sisätiloissa, sillä se on hajuton eikä sisällä liuottimia tai PFC-yhdisteitä.

Käyttö: Varmista, että käsiteltävä pinta on puhdas ja kuiva. Ravista pulloa ja suihkuta tasainen kerros kunnes käsiteltävä pinta on kostea. Tehostaaksesi vaikutusta pintaa voi hieroa kevyesti pehmeällä harjalla  (mokkanahka) tai liinalla (nahka). Anna kuivua kymmenen minuuttia ja poista imeytymätön aine liinalla, jotta lopputulos on tasainen. Anna kuivua huoneenlämmössä vuorokausi ja harjaa tai kiillota liinalla.

Kokeile tuotetta ensin huomaamattomaan kohtaan.

Tuote on väritön ja 98 % biohajoava.
220 ml suihkepullo.

Rieker-kengille suosittelemme käyttämään Pedag Trend Care ainetta, joka on suunniteltu pitkän kehitystyön tuloksena syntyneitä synteettisiä materiaaleja ja käsiteltyjä nahkoja varten. Tavalliset suojasuihkeet saattavat reagoida Riekerin viimeistelyaineiden kanssa ja aiheuttaa vaaleita/harmaita jälkiä.

Saatat myös pitää...