Pedag Trend Care hoitoaine herkille materiaaleille

11,90

Täydellinen hoitoaine herkille materiaaleille. 150 ml.

Lisätiedot

Paino 0,17 kg
Tuotemerkki

Väri

Materiaali

, , , ,

Kuvaus

Trend Care on täydellinen hoitoaine kaikille herkille materiaaleille.

Trend Care on erinomainen hoitoaine herkille synteettisille materiaaleille sekä materiaalisekoituksille. Sillä on helppo käsitellä esimerkiksi keinonahkakengät, joissa on mokkakoristeita. Hoitoaine pitää herkät materiaalit joustavana, virkistää väriä ja suojaa lialta sekä kosteudelta. Joustavat materiaalit, synteettiset materiaalit, tekstiilit, matelija- ja eksoottiset nahat sekä lakeerinahat tarvitsevat erityistä hoitoa pysyäkseen kauniina pidempään. Trend Caren hoitava vaahto on suunniteltu juuri nämä herkät materiaalit huomioon ottaen.

Trend Care on väritön vaahto, jossa muun muassa erilaiset vahat  hoitavat ja suojaavat materiaaleja pitäen ne notkeina ja joustavina. Helppo ja vaivaton käyttää.

Käyttöohje: Poista irtolika hoidettavilta pinnoilta. Ravista pulloa ja suihkuta tasainen ohut vaahtokerros. Levitä tasaisesti liinalla ja anna tuotteen vaikuttaa hetki. Pyyhi ylimääräinen vaahto pois, anna kuivua.
Kuivan pintanahkaisen kengän voi kiillottaa pehmeällä puhtaalla liinalla, mokkanahka on hyvä harjata sille tarkoitetulla harjalla.

Pullon koko 150 ml, aerosoli.

Saatat myös pitää...