Anna ostoavustajamme auttaa

Luupiikki, kantakalvon tulehdus vai kenties sittenkin plantaarifaskioosi? Auttaisiko geelityyny, metatarsaalituki, tukipohjallinen taikka puolipohja? Anna ostoavustajamme auttaa!

Vaikka pohjalliset voidaan helposti jakaa kolmeen päätyyppiin, löytyy niiden lisäksi vielä suuri joukko erilaisia pohjallisia ja tukia. Miten ihmeessä niistä osaa valita juuri oikeita ja itselle sopivia tuotteita? Saati, että edes tietäisi kaikkien tuotteiden olemassaolosta.

Markkinoiden laajasta tuotevalikoimasta ja termien moninaisuudesta johtuen tiedon ja oikeiden tuotteiden löytäminen voi olla todella hankalaa tai kysyntä ja tarjonta eivät kohtaa lainkaan. Nykyisin tietoa on myös tarjolla niin valtavasti, että tietoavaruuteen on helppo eksyä, eikä tarjotun tiedon oikeellisuudestakaan aina voi olla varmuutta.

Meillä, yli 100-vuotiaalla ja alalla yli 30 vuotta toimineella J.A. Tenhunen Oy:llä on paljon kokemusta, osaamista ja tietotaitoa jalkojen ja kenkien hyvinvoinnista. Halusimme tarjota tietomme myös kuluttajille mahdollisimman ymmärrettävästi ja helppokäyttöisesti. Kehitystyön tuloksena syntyi jalkojen ja kenkien hyvinvointituotteiden ostoavustaja, joka prosessin aikana sai meiltä lempinimen JAKE (Jalkojen ja kenkien ostoavustaja).

Ostoavustajamme tarjoaa palvelun, jossa selvitetään käyttäjän tarpeet ja tarjotaan mielestämme parhaita ratkaisuja. Mahdolliselle ongelmalle ei tarvitse tietää lääketieteellisiä termejä -riittää, kun kertoo että kantapäähän sattuu tai kenkä puristaa. Ostoavustaja johdattaa valikoimiemme läpi sopivien tuotteiden äärelle.

Tutustu ostoavustajaamme ja anna sen auttaa juuri sinulle sopivien tuotteiden valinnassa.

Muistathan myös, että ostoavustaja ei korvaa lääkäriä. Pitkittyneiden tai äkillisten kovien kipujen kanssa on syytä kääntyä lääkintäammattilaisten puoleen.