Talven liikkumiseen helpotusta liukuesteillä

Liukkaat kelit ovat saapuneet, joten on syytä varustaa kengät talveen. Nastakengät ovat yleistyneet, mutta niiden kanssa liikkuminen sisätiloissa on usein hankalaa. Nopea ja helppo ratkaisu on kenkiin asennettavat liukuesteet.Liukuesteillä turvallisesti

Liukastumistapaturmia tapahtuu vuosittain kymmeniä tuhansia. Valtaosa vakavista liukastumisista tapahtuu muutamana, erittäin liukkaana päivänä. Useimmiten liukkaus on päässyt yllättämään, aivan kuten talvi yllättää autoilijat vuosi toisensa jälkeen.

Tyypillisiä liukastumisen aiheuttamia vammoja ovat ruhjeet, nyrjähdykset sekä käsien ja jalkojen murtumat. Kaatumisissa erityisesti ranteet ja lonkat ovat vaarassa ja selkä saattaa venähtää pelkän äkillisen korjausliikkeen vuoksi. Liukastumisen tuoma vamma saattaa vaikeuttaa arkipäiväistä elämää pitkän ajan.

Liukueste on helppo lisävaruste

Liukuesteet ehkäisevät liukastumisia tehokkaasti ja ne on helppo asentaa omiin kenkiin. Liukuesteitä hankkiessa mukaan kannattaa ottaa omat talvikengät, joihin liukuesteitä voi ennen ostoa sovittaa. Samalla on helppo todeta kuinka helposti liukuesteet saa laitettua kenkiin ja otettua pois.

Käytön on oltava riittävän helppoa ja yksinkertaista, koska liukuesteet täytyy liukkauden vuoksi monesti poistaa kengistä kovilla alustoilla, kuten kivilattioilla käveltäessä. Kovalla alustalla liukuesteet voivat jopa lisätä tapaturmariskiä.

Liukuesteet ovat kasvattaneet viime vuosina suosiotaan, joten mallejakin on nykysisin saatavana monenlaisia. Parhaimman tuen antavat koko kengänpohjan peittävät mallit, helppokäyttöisimpiä ovat päkiä- tai kantaliukuesteet.

2go-icegrip-solid

 

 

2GO Solid on kestävä kantaliukueste, joka antaa optimaalisen pidon kävellessä lumisissa ja jäisissä olosuhteissa. Luotettava ja kestävä tarranauhalla kiinnitettävä malli on helppo laittaa kenkään ja ottaa pois. Kiinnityshihnan päässä oleva metallilenkki estää hihnan pään liukumisen ulos kiinnityksestä

 

 

 

 

 

 

 

Active kokopohjan liukueste on turvallinen, hyvin istuva kokopohjan liukueste, joka on suunniteltu antamaan optimaalinen pito hölkkäämiseen ja muihin vastaaviin aktiviteetteihin lumisissa ja jäisissä olosuhteissa. Nastojen kannat on valettu kumin sisään, jolloin ne pysyvät todella tukevasti paikoillaan.

 

 

Katso koko valikoimamme Feetlet-kaupasta.