Feetlet How To: VIVA® SNEAKER froteepintainen tukipohjallinen

Kesä alkaa olla lopuillaan, mutta tennareita käytetään pitkälle syksyyn ja läpi talvenkin. Nykytrendien mukaiset, nilkkapituiset housut tai sortsit paljastavat nilkat ja erityisesti nilkkasukat, jotka saattavat pilata koko trendikkään lookin. Tämän ongelman ratkaisuun löytyy mainio keino pedag:in VIVA®-tuoteperheestä.

VIVA® SNEAKER on froteepintainen tukipohjallinen, jota voit käyttää ilman sukkia. Tämä konepestävä pohjallinen on pinnaltaan pehmeää froteeta. Lisämukavuutta tuo alapinnan sisal-kuitu, joka imee tehokkaasti kosteutta. VIVA® SNEAKEReissa on kaikki VIVA®-perheelle kuuluvat tukipohjallisen ominaisuudet ja SNEAKER onkin täydellinen pohjallinen tennareihin, ballerinoihin ja kaikkiin muihinkin vapaa-ajan lenkkareihin ja kävelykenkiin.

VIVA® SNEAKER-pohjallisen ominaisuuksia:

1. Froteepinta imee hyvin kosteutta.
2. Luonnonkuidut pitävät jalat raikkaina ja kuivina.
3. Kantapehmuste vaimentaa kantaan kohdistuvia iskuja ja pehmentää askelia.
4. Metatarsaalipehmuste tukee jalkaterän poikittaiskaarta.
5. Holvikaarentuki rentouttaa ja ehkäisee holvikaaren laskeumaa.

Anatomisesti muotoiltu tukipohjallinen tekee tasapohjaisesta kengästä miellyttävän käyttää. Sopii monenlaisiin kenkiin. VIVA®-pohjallisten tuki on kestävää muovia ja pitää muotonsa myös kosteana, eikä se menetä tukiominasuuksiaan kovassakaan käytössä.