Tuotesetti on oiva joululahja

Kokosimme joulun lahjaideoiksi useita erilaisia tuotesettejä, joista varmasti löytyy jokaiselle omansa. Tuoteseteissä on kaikki oleellinen, mitä kenkien ja muiden nahkatuotteiden hoitoon tarvitaan.

Tennarikansalle paketistamme löytyy puhdistusaine ja -liinoja, suojasuihke pitämään lika ja kosteus pois puhtaista kengistä, hajunpoistopussi raikastamaan sekä kruununa uudet hohtavanvalkoiset tennarinauhat.

Mokkatuotteiden hoitoon tuotesettiin on koottu puhdistusta ja viimeistelyä varten erikoistuotteina mokkakumi ja -harja, hellävarainen puhdistusvaahto ja mokanhoitoaine sekä tietenkin suojasuihke suojaamaan herkkää pintaa kosteutta ja likaa vastaan.

Nahkakenkien viimeisen päälle viimeistelyyn on paketissamme hevosenjouhiharja ja lampaankarvainen kiillotuskinnas. Väriä uudistava lankki sisältää luontaista karnaubavahaa ja suojasuihkeena on ekologinen, biohajoava suoja.

Maastojyrien hc-käytössä oleville jalkineille tarjolla on tymäkämpää hoitoa ja suojausta.  Vaelluskenkien  puhdistamiseen sopiva geeli puhdistaa myös muut vahvat materiaalit ja Heavy Duty -suojasuihke suojaa kovassakin menossa niin kengät kuin ,muut varusteetkin. Käytön jälkeen kenkiin on vielä hyvä sujauttaa hajunpoistopussit raikastamiseen.

Kaikki paketit ovat myynnissä Feetletissä 15.12.2019 asti.