Pedag Organic Protector suojasuihke

13,90

Biohajoava kylläste on tehokas suoja likaa ja kosteutta vastaan. 200 ml suihkepullo.

Lisätiedot

Paino 0,250 kg
Tuotemerkki

Väri

Materiaali

, ,

Käyttötarkoitus

Kuvaus

Pedag Organic Protector (aiemmin Eco Natural Protector) on kaikille materiaaleille sopiva tehokas suojasuihke likaa ja kosteutta vastaan. Suihke säilyttää käsitellyt materiaalit joustavina ja hengittävinä.

Vesipohjaista Pedag Organic Protector suojasuihketta voi käyttää sisätiloissa, sillä se on hajuton eikä sisällä liuottimia tai PFC-yhdisteitä.

Käyttö: Varmista, että käsiteltävä pinta on puhdas ja kuiva. Ravista pulloa ja suihkuta tasainen kerros kunnes käsiteltävä pinta on kostea. Tehostaaksesi vaikutusta pintaa voi hieroa kevyesti pehmeällä harjalla  (mokkanahka) tai liinalla (nahka). Anna kuivua kymmenen minuuttia ja poista imeytymätön aine liinalla, jotta lopputulos on tasainen. Anna kuivua huoneenlämmössä vuorokausi ja harjaa tai kiillota liinalla.

Kokeile tuotetta ensin huomaamattomaan kohtaan.

Tuote on väritön ja 98 % biohajoava.
200 ml suihkepullo.

Rieker-kengille suosittelemme käyttämään Pedag Trend Care ainetta, joka on suunniteltu pitkän kehitystyön tuloksena syntyneitä synteettisiä materiaaleja ja käsiteltyjä nahkoja varten. Tavalliset suojasuihkeet saattavat reagoida Riekerin viimeistelyaineiden kanssa ja aiheuttaa vaaleita/harmaita jälkiä.