Pedag SPORT POWER HIGH urheilupohjallinen

39,90

Tehopohjallinen lisäämään suorituskykyä. Korkea holvikaari.

Lisätiedot

Paino Ei saatavilla/-tietoa
Tuotemerkki

Pohjallistyyppi

Materiaali

,

Poista

Kuvaus

Sport Power HIGH on uudenlainen urheilupohjallinen sinulle, jolla on korkea holvikaari.  Se tehostaa voimansiirtoa optimoituun suorituskykyyn ja luonnollisella tavalla vakauttaa jalkaa. Syvä kantakuppi antaa tukea jalalle. Ihanteellinen urheilusuorituksiin, joissa tehdään äkkinäisiä suunnanvaihtoja, pysähdyksiä ja startteja. Pohjallisen muotoilu testatusti ehkäisee ja helpottaa oireita monissa urheilijaa vaivaavissa jalkaongelmissa: juoksijan polvessa, ”penikkataudissa”, nilkka- ja kantapää kivuissa sekä ehkäisee kantakalvontulehduksen oireita.

Pohjallinen on erittäin kevyt (n. 39 g) ja erittäin ohut (n. 2,9 mm). Toiminnallisista kuiduista valmistetussa high-tech -tekstiilissä on erittäin hyvä pito, ja se läpäisee tehokkaasti kosteutta. Hyvät hygieeniset ominaisuudet. Pohjallinen on vegaaninen.

Suositellaan tiiviisti istuviin urheilujalkineisiin (esim. nappikset ja piikkarit) antamaan maksimaalista tukea. Pohjallisen kärkiosa voidaan leikata kenkään sopivaksi. Käsinpesu. Tuuleta käytön jälkeen.

Korkea holvikaaren korkeus. Kaksoiskoot 36/37 – 46/48. Poistuva tuote.

Suurimmalle osalle urheilijoista MID on oikea korkeus. Korkea holvikaari löytyy lähes joka viidenneltä.

 

Saatat myös pitää...