Pedag SPORT OUTDOOR MID urheilupohjallinen

39,90

Energiaa kaikkiin urheilulajeihin. Normaali holvikaari.

Lisätiedot

Paino Ei saatavilla/-tietoa
Tuotemerkki

Pohjallistyyppi

Materiaali

, ,

Poista

Kuvaus

Sport Outdoor MID on uudenlainen urheilupohjallinen sinulle, jolla on normaali holvikaari.
Sport Outdoor suojaa jalkoja ja niveliä sekä vaimentaa iskuja luonnollisella tavalla. Syvä kantakuppi antaa vakautta jalalle ja parantaa kestävyyttä. Kevyt metatarsaalituki tukee jalan poikittaiskaarta.

Pohjallisen muotoilu ehkäisee ja helpottaa oireita testatusti monissa urheilijaa vaivaavissa jalkaongelmissa: juoksijan polvessa, ”penikkataudissa”, nilkka ja kantapääkivuissa sekä ehkäisee kantakalvontulehduksen oireita.

Kävellen liikkumiseen

Sport Outdoor -pohjallinen sopii erityisesti vaeltamiseen, metsästykseen, golfiin ja muuhun kävellen liikkumiseen.

Toiminnallisista kuiduista valmistetussa high-tech -tekstiilissä on erittäin hyvä pito ja se läpäisee tehokkaasti kosteutta. Pohjallisissa on hyvät hygieeniset ominaisuudet. Oikea holvikaaren korkeus takaa parhaan istuvuuden ja hyvä kontaktipinta vähentää jalan kuormituspiikkejä.

Sport Outdoor mahtuu useimpiin urheilujalkineisiin. Päkiän kohdalta pohjallisen paksuus on noin 3,8 mm. Pohjallisen kärkiosa voidaan leikata kenkään sopivaksi. Käsinpesu. Tuuleta käytön jälkeen.

Normaali holvikaari. Kaksoiskoot 36/37 – 46/48

Todellinen, vakava lättäjalka on vain muutamalla prosentilla väestöstä. Suurimmalle osalle Mid on oikea korkeus. Korkea holvikaari löytyy lähes joka viidenneltä.


Saatat myös pitää...