Pedag Combi set Foam Care puhdistusvaahto + levityssieni

11,90

Helppo ja tehokas. Puhdistaa ja hoitaa kaikki pintamateriaalit. 125 ml.

Lisätiedot

Paino 0,12 kg
Tuotemerkki

Väri

Kuvaus

Pedag Foam Care -helppo ja tehokas puhdistusvaahto useille materiaaleille.

Pedag Foam Care on erinomainen puhdistusaine käytettäväksi ennen muilla hoitoaineilla käsittelyä. Pedag Foam Care puhdistaa ja suojaa samalla kertaa. Helppokäyttöinen vaahto poistaa likaa ja vesipohjaisia tahroja ja kirkastaa samalla kengän väriä.
Ainutlaatuisen, tiivin vaahdon ansiosta pedag Foam Care puhdistusvaahto ei jätä kuivuessaan tahroja, kuten monet löysemmät puhdistusvaahdot saattavat tehdä. Ei vahingoita nahan rakennetta, koristeita eikä rei’ityksiä. Soveltuu hyvin punos- ja reikäkuviokengille.

Käyttö: Puhdista kengät irtoliasta. Ravista pulloa ennen käyttöä. Pursota ainetta sieneen, käsittele kengät ja anna kuivua 15 minuuttia. Kiillota pintanahka pehmeällä liinalla, harjaa kuivat mokkakengät niille tarkoitetulla harjalla. Käytä värin pitävää sientä, liinaa ja harjaa.

Kokeile tuotteen sopivuus ensin pienellä alueella huomaamattomassa kohdassa.

125 ml painepakkaus. Paketissa mukana kätevä levityssieni, jolla levität vaahdon näppärästi käsiteltävän tuotteen pintaan.

Sopii lähes kaikille materiaaleille, myös tex-materiaaleille: pintanahka, mokka, nupukki, tekstiili, keinoaine, pinnoitetut ja käsitellyt nahat.

 

Vinkki: kokeile myös muiden nahkatuotteiden puhdistukseen – vyöt, lompakkot, käsineet, käsilaukut, autonpenkin ym.

 

Saatat myös pitää...