Pedag MERINO (ANGORA) pohjallinen

8,90

Erittäin ohut ja silkinpehmeä pohjallinen.

Lisätiedot

Paino Ei saatavilla/-tietoa
Tuotemerkki

Pohjallistyyppi

Materiaali

,

Poista

Kuvaus

Erittäin ohut ja silkinpehmeä pohjallinen ympärivuotiseen käyttöön.

Pedag Merino-pohjallisessa käytetyt merinovillan kuidut sisältävät miljoonia mikroskooppisia ilmakoteloita, jotka toimivat eristeen tavoin kylmää vastaan ja viilentävät lämpimässä.

Merino-pohjallinen on lämmöneristyskyvystään huolimatta ohut, joten se mahtuu hyvin kaikenlaisiin kenkiin, kuten tyylikkäisiin city-saappaisiin, tiukasti istuviin ballerinoihin ja miesten loafereihin. Näillä pohjallisilla saat luonnollista pehmeyttä jalan alle.

Pohjallisen päällinen on lämmintä mulesing-vapaata merinovillaa, alapuolen liukumattoman pinnan ansiosta pohjallinen pysyy hyvin paikoillaan kengässä.
Tuuleta käytön jälkeen.

Pedag Merino korvaa valikoimissamme Pedag Angora -pohjallisen, josta valikoimissa vielä jäljellä koot 36, 45 ja 46.

 

Angora-pohjallisessa (koot 36,45 ja 46) käytetty angora säätelee luonnollisesti lämpötilaa kengän sisällä – kesällä viileä ja talvella lämmin.
Angoran lämmöneristyskyky on noin kymmenkertainen villaan verrattuna. Tämän ansiosta pohjallinen on ohut, vain 3 mm paksu ja silti toimii erinomaisesti. Angora-pohjallinen mahtuu hyvin kaikenlaisiin kenkiin, kuten tyylikkäisiin city-saappaisiin, tiukasti istuviin ballerinoihin ja miesten loafereihin. Näillä pohjallisilla saat luonnollista pehmeyttä jalan alle.

Pohjallisen päällinen on lämmintä angoraa, alapuolen liukumattoman pinnan ansiosta pohjallinen pysyy hyvin paikoillaan kengässä.
Tuuleta käytön jälkeen.

Huom. Pedag Angora-pohjallisissa käytettyä karvaa ei nyhdetä elävistä kaneista. Olemme kuitenkin päivittäneet tuotteen valikoimastamme Pedag Merino -pohjallisiksi, joissa käytetään angoran sijasta mulesing-vapaata merinolampaiden villaa.

 

 

Saatat myös pitää...